Verzending & Retouren

LiFF logistiek

R. van Heusden B.V. levert vanuit haar eigen magazijn middels professionele verzenddiensten op het door u aangegeven ontvangstadres.

 
We vragen een bescheiden bijdrage in de verpakkings- en verzendkosten: Euro 7,25 incl. BTW. Bestellingen via de website met een orderwaarde vanaf Euro 49,95 incl. BTW gaan zonder extra kosten onderweg.

Transportschade: paketten met transportschade waarin met redelijke waarschijnlijkheid het artikel ook is beschadigd, kunt u het beste weigeren. Daarmee voorkomt u eventuele retourverzendkosten.

Ondanks alle zorgvuldigheid kan het voorkomen dat een artikel (tijdelijk) niet leverbaar is. Wij laten u dan zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen drie werkdagen weten wat de status is.


Retourneren (bij garantie).

Wijze van handelen: stuur naar  een bericht met als onderwerp: aanvraag garantie retourzending. Daarin vermeld u:

 • naam en adres
 • telefoonnummer waar u overdag te bereiken bent
 • het factuurnummer
 • het betreffende product
 • duidelijke omschrijving van het defect

Na ontvangst van uw email komen wij bij u terug met een retournamenummer dat duidelijk door u op de buitenzijde van de solide verzendverpakking vermeld moet worden. Dit nummer garandeert dat het pakket door ons in ontvangst wordt genomen. Retourzending vindt plaats op uw kosten en mag slechts geschieden door een professionele verzenddienst die werkt met een track en trace systeem. Wij nemen de kosten voor onze rekening voor het verzenden van het gerepareerde danwel vervangende product.

Retourneren (bij zichttermijn).

Alleen artikelen die ongebruikt, in de originele, onbeschadigde verpakking, met kopie-factuur en een retourname nummer zijn teruggezonden, kunnen door ons worden teruggenomen. 
Wijze van handelen: stuur naar  een bericht met als onderwerp: aanvraag zichttermijn retourzending. Daarin vermeld u dan:

 • naam en adres
 • telefoonnummer waar u overdag te bereiken bent
 • het factuurnummer
 • het betreffende product
 • de reden van retour
 • uw bank- of girorekeningnummer
Na ontvangst van uw email komen wij bij u terug met een retourname-nummer dat duidelijk door u op de buitenzijde van de solide verzendverpakking vermeld moet worden. Dit nummer garandeert dat het pakket door ons in ontvangst wordt genomen. De kosten van de retourzending komen voor uw rekening. Retourzending mag slechts geschieden middels een professionele verzenddienst die werkt met een track en trace systeem. Bij ontvangst van uw retourzending maken wij een kredietnota en wordt het bedrag zo snel mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen terugbetaald.

Indien er onderdelen ontbreken of indien de producten niet in de originele staat worden teruggezonden, zal er voor re-stocking een vergoeding worden aangerekend met een minimum van 15% van het aankoopbedrag. Indien uw bestelling in aanmerking kwam voor gratis transport, dan worden de normale verzendkosten alsnog in rekening gebracht, zoals hierboven opgevoerd bij verzenden.

Retourneren (om andere reden)

Mocht er zich onverhoopt een andere reden voordoen welke is ontstaan door toedoen van R. van Heusden B.V., dan worden de retournamekosten, doch eerst na schriftelijke overeenstemming, door R. van Heusden B.V. gedragen. Alleen artikelen die ongebruikt, in de originele, onbeschadigde verpakking, met kopie-factuur en een retourname nummer zijn teruggezonden, kunnen door ons worden teruggenomen. Wijze van handelen: Indien u een zending wilt retourneren verzoeken we u ons een bericht te sturen naar  met als onderwerp: aanvraag retourzending (andere reden). Daarin vermeld u dan:
 • naam en adres
 • telefoonnummer waar u overdag te bereiken bent
 • het factuurnummer
 • het betreffende product
 • de reden van retour
 • uw bank- of girorekeningnummer
Na ontvangst van uw email komen wij bij u terug met een retourname-nummer dat duidelijk door u op de buitenzijde van de solide verzendverpakking vermeld moet worden. Dit nummer garandeert dat het pakket door ons in ontvangst wordt genomen. Retourzending op onze kosten mag slechts geschieden middels een door ons geaccordeerde verzenddienst. Bij ontvangst van uw retourzending maken wij, indien van toepassing, een interne kredietnota en wordt het bedrag zo snel mogelijk doch uiterlijk binnen dertig dagen terugbetaald. Indien van toepassing, als er onderdelen ontbreken of indien de producten niet in de originele staat worden teruggezonden, zal er voor re-stocking een vergoeding worden aangerekend met een minimum van 15% van het aankoopbedrag. Indien uw bestelling in aanmerking kwam voor gratis transport, dan worden de normale verzendkosten alsnog in rekening gebracht, zoals hierboven opgevoerd bij verzenden.

U kunt op deze wijze bij ons betalen

iDEAL 64x64 bancontact 76x50 U kunt bij ons betalen via PayPal Al onze betalingen zijn beveiligd