Ballast zandzakken


ballast zandzakken bedrukt met kgAlle zandzakken (gevuld met bijvoorbeeld zand of grind) zoals te vinden in de verschillende categorieën kunnen als ballast gebruikt worden, net als de specialere ballast zandzakken verder beneden terug te vinden.

Hiernaast afgebeeld vindt u hoogwaardige handmade zandzakken (EU-gepatenteerd) die speciaal voor het ballasten zijn ontwikkeld. Deze worden ingezet bij het vastleggen en zekeren van allerlei objecten, drukuitoefening, testen van lift en kraaninstallaties en vervoersmiddelen, nabootsen van situaties, gewichtssimulatie in allerlei vorm.

Ze worden bijvoorbeeld gebruikt bij gerenomeerde testinstituten (zoals de TÜV) en bedrijven in de automobielindustrie (bijv. Nedcar, Porsche en Opel), scheepvaart-, trein- en vliegtuigindustrie (bijv. Nedtrain en Bombardier). 


Eigenschappen: extreem duurzaam (sterk en scheurvast door en door gekleurd Trevira 630 gr./m²), geen enkel verlies van zand en stof, aan alle zijden stevig hoogfrequent gesealed, gemakkelijk te reinigen, representatief. 


Standaard beschikbaar in twee uitvoeringen zoals getoond en verder leverbaar:


  • met verschillend vulmateriaal (zand - quartz - hematit) voor een dichtheid tot 2,6 kg / dm2
  • in een ander door u gewenst gewicht (vanaf 5 tot 20 kg.)
  • met handgrepen (geen, één of twee)
  • met bedrukking (bijvoorbeeld gewichtsinhoud, firmanaam en logo)
  • in verschillende kleuren (wit, groen, rood)
       
Voor aanvragen en meer informatie, bel ons of stuur een email naar 
.

U kunt op deze wijze bij ons betalen

iDEAL 64x64 bancontact 76x50 U kunt bij ons betalen via PayPal Al onze betalingen zijn beveiligd